sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Seria A | Zenga, învins de Milan. "Bonucci a înscris un gol ciudat"

Walter Zenga a ajuns la a 4-a înfrângere consecutivă în Serie A. A fost învins şi de AC Milan care a reuşit a doua victorie în mandatul lui Gennaro Gattuso. Singurul gol al partidei AC Milan-Crotone a fost înscris de Leonardo Bonucci. Căpitanul milanez a marcat norocos după intervenţia greşită a portarului de la Crotone. Zenga nu a fost de acord.
"Bonucci a marcat un gol ciudat, cred că portarul a fost faultat. Eu şi Gatusso ne-am uitat încurcaţi unul la celălalt. Nu am înţeles nimic. Nu vreau să critic arbitrajul şi nici sistemul VAR. Este doar o simplă observaţie", a declarat Zenga la "Premium Sport".
link-ul video al rezumatului: https://youtu.be/7_SJ7A5Om8E
După golul lui Bonucci şi un alt milanez a trimis mingea în plasă. Reuşita lui Kessie a fost anulată după s-au analizat reluările. Ultima ocazie a fost semnată de Trotta care a fost la un pas de egalare. Milan- Crotone s-a încheiat 1-0. Românul Adrian Stoian a fost titular la Crotone şi a jucat 90 de minute.
AC Milan se află pe locul 11 cu 28 de puncte, iar Crotone ocupă poziţia a 18-a cu 15 puncte.
Echipele:

AC Milan (4-3-3): G. Donnarumma- Calabria, Bonucci,Romagnoli, Rodriguez- Kessie (Locatelli), Biglia, Bonaventura- Suso, Cutrone (Kalinic), H. Calhanoglu

Crotone (4-3-3): Cordaz- Sampirisi, Ajeti, Sampirisi, Ceccherini- Ceccherini, Barberis, Rohden- Stoian, Budimir, Trotta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu