sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Seria A | Napoli - Verona 2-0. Gazdele au avut și un gol anulat. Chiricheș a rămas pe bancă

Napoli a obținut o nouă victorie în Serie A. Echipa lui Sarri s-a impus cu 2-0 în fața Veronei, într-un meci jucat pe San Paolo.
Vlad Chiricheş a văzut de pe bancă primul meci al anului disputat de liderul Napoli în Serie A. Cu Verona, napoletanii s-au impus cu două goluri marcate în repriza a doua.
A fost mai întâi frustrarea golgheterului Mertens a cărui reușită a fost anulată pentru offside, în minutul 62Koulibaly a deschis însă scorul trei minute mai târziu. Callejon a ridicat din nou în picioare publicul de pe San Paolo în minutul 78, iar Napoli a rămas fără înfrângere cu Verona pe teren propriu de mai bine de 20 de ani.
link-ul video al rezumatului: https://youtu.be/nakjg4JVzHg
După 2-0 cu Verona, trupa lui Maurizio Sarri își va păstra și poziția de lider în Serie A, cu 51 de puncte după 20 de runde.
ECHIPELE:
Napoli (4-3-3): Reina - Hysaj, Albiol (Maksimovic '85), Koulibaly, Rui - Allan, Jorginho, Hamsik (Zielinski '76) - Callejon, Mertens, Insigne (Rog '86)
Antrenor: M. Sarri

Verona (4-4-1-1): Nicolas - Ferrari, Heurtaux, Caracciolo, Caceres - Verde (Felicioli '82), Romulo, Buchel, Fares - Bessa (Calvano '78) - Kean (Pazzini '58)
Antrenor: F. Pecchia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu