duminică, 7 ianuarie 2018

Primera Division | Video | Derby fără portari! Statistica surpriză de la finalul meciului Sevilla-Betis

Sevilla şi Betis au oferit unul dintre cele mai spectaculoase derby-uri ale sezonului, cu opt goluri şi un succes istoric al alb-verzilor, care s-au impus cu 5-3.
La rezultatul final a contribuit, însă, şi lipsa de inspiraţie a celor doi portari. Sergio Rico (Sevilla) şi Antonio Adan (Betis) nu au reuşit să apere vreun şut în derby-ul Andaluziei.
La finalul partidei de pe Sanchez Pizjuan, scorul şuturilor pe poartă a fost 5-3 în favoarea oaspeţilor. Adică acelaşi rezultat afişat pe tabela arenei pe care Steaua reuşea să câştige Cupa Campionilor, în 1986.
Astfel, a fost posibil ca Betis să stabilească două performanţe istorice în duelul cu marea rivală locală. Echipa la care evoluează Alin Toşca a marcat pentru prima oară de cinci ori împotriva Sevillei, într-un meci din La Liga.
Mai mult decât atât, de 60 de ani, din 1958, nu s-a mai întâmplat ca Betis să înscrie de cel puţin patru ori pe Sanchez Pizjuan.
Totodată, în derby-ul de aseară, Fabian Ruiz a reuşit al doilea cel mai rapid gol din istoria confruntărilor Sevilla-Betis. Mijlocaşul de 21 de ani a deschis scorul în secunda 22. Recordul rămâne la Jose Antonio Reyes, care, pe 18 noiembrie 2012, înscria după doar 14 secunde.
link-ul video al rezumatului: https://youtu.be/MVHv_lsrvtk
Meci de pus în ramă sub ochii internaționalului român Alin Toșca, doar rezervă la Betis. Echipa fostului stelist s-a impus cu 5-3 în derby-ul cu Sevilla, disputat pe "Ramon Sanchez Pizjuan".
A plouat cu goluri în derby-ul Andaluziei. Betis a deschis scorul după doar 22 de secunde, cu toate că Sevilla a avut lovitura de start. Fabian Ruiz a marcat pe terenul marii rivale. Sevilla a revenit repede, prin reuşita lui Ben Yedder (min. 13), apoi s-a văzut condusă din nou. Feddal a înscris în urma unei faze fixe (min. 21). La pauză, scorul a fost 2-2. Kjaer a restabilit egalitatea (min. 40).
Betis a avut prima ocazie importantă şi în repriza secundă: Guardado a lovit bara (min. 50). Riza Durmisi n-a mai iertat şi a punctat pentru 3-2 (min. 63). Cei de la Betis s-au desprins imediat, graţie reuşitei lui Sergio Leon (min. 65).
Sevilla n-a renunţat însă la luptă: francezul Lenglet a dat golul de 3-4 în minutul 67. Imediat, a urmat bara lui N'Zonzi (min. 68) A fost însă ultima ocazie importantă a echipei lui Vincenzo Montella.
În prelungiri, oaspeţii au mai punctat o dată pe contraatac, prin Tello. S-a terminat 5-3 pentru Betis, care a obţinut prima victorie în derby-urile cu Sevilla din campionat, din 2012 încoace.
ECHIPELE:
Sevilla (4-2-3-1): Rico - Corchia (Sarabia '85), Kjaer, Lenglet, Escudero - N'Zonzi, Banega - Navas, Vazquez (Correa '57), Nolito (Muriel '69) - Ben Yedder 
Antrenor: V. Montella

Betis (4-3-3): Adan - Barragan (Guerrero '16), Mandi, Feddal, Durmisi - Ruiz (Camarasa '76), Garcia, Guardado - Joaquin, Leon, Boudebouz
Antrenor: Q. Setien

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu