duminică, 7 ianuarie 2018

Premiere League / Primera Division | OFICIAL! S-a făcut transferul lui Coutinho la Barcelona! Clauză de reziliere uriașă

Barcelona a anunțat pe contul oficial de Twitter transferul lui Philippe Coutinho
link-ul video al anunțului clubului catalan :https://twitter.com/twitter/statuses/949717327108481024

”Barcelona a ajuns la un acord cu Philippe Coutinho. Jucătorul va semna un contract pe cinci ani și jumătate și va avea o cluază de reziliere a contractului în valoare de 400 de milioane de euro”, se specifică pe site-ul catalanilor.

Transferul lui Philippe Coutinho la Barcelona este iminent. Brazilianul de 25 de ani va semna în următoarele zile cu gruparea de pe Camp Nou, iar suma pe care o vor plăti catalanii este de 160 de milioane de euro.
Fanii lui Liverpool nu au putut suporta trădarea făcută de idolul lor. Unul dintre suporteri a dat foc unui tricou cu Coutinho.
După ce Liverpool a respins 150 de milioane de euro, noua propunere a crescut la 160, conform presei britanice. Catalanii vor să achite pe loc 120 de milioane, iar restul, în tranşe.
În 201 de meciuri oficiale jucate pentru Liverpool, Philippe Coutinho a marcat 54 de goluri. Coutinho nu a jucat în ultima partidă a lui Liverpool, la Burnley. Oficial, Klopp a spus că e accidentat, însă se pare că nu a fost folosit tocmai ca urmare a iminentului transfer.
Coutinho a plecat deja de la Londra spre Barcelona. Brazilianul a fost fotografiat în timp ce să grăbea să prindă avionul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu