duminică, 7 ianuarie 2018

Premiere League / Primera Division | Kane ar ajunge cel mai scump transfer din istoria fotbalului: Tottenham a anunțat-o pe Real cât trebuie să plătească

Real Madrid poartă negocieri cu Tottenham pentru serviciile lui Harry Kane, astfel că gruparea londoneză le-a comunicat și suma pentru care sunt dispuși să-l cedeze. Real Madrid ar trebui să plătească o sumă mult mai mare decât a plătit Paris Saint Germain pentru Neymar când l-a luat de la Barcelona.
Daniel Levy, președintele executiv al grupării Spurs, nu are absolut nicio problemă să-l cedeze pe Harry Kane, atâta timp cât Florentino Perez, omologul său spaniol, va furniza suma cerută. Tottenham le-a trimis celor de pe ”Santiago Bernabeu” toți pașii care trebuie urmați ca transferul să se realizeze. Cel mai important aspect este suma cerută - 300 de milioane de lire sterline (337 de milioane de euro)! La rândul său, Florentino Perez a oferit un răspuns scurt, că a luat în considerare doleanțele financiare ale englezilor și că va înainta o ofertă în cel mai scurt timp posibil. Suma ar fi una extrem de mare, ținând cont că în cursul verii trecute Paris Saint Germain a plătit 222 de milioane de euro pentru serviciile internaționalului brazilian Neymar.
Oficialii de pe White Hart Lane au luat această decizie după insistențele tot mai mari ale lui Real Madrid, care e dispusă să ofere în momentul de față doar 150 de milioane de euro pentru Kane, plus un jucător la schimb. Și nu e vorba de orice jucător, ci chiar de Gareth Bale, ajuns pe Bernabeu în 2013, chiar de la Tottenham, pentru 100 de milioane de euro.
Harry Kane (24 de ani) este omul momentului în fotbalul european. Golgheterul lui Tottenham e cel mai bun marcator din primele cinci ligi europene în 2017, cu 56 de reușite pentru echipa de club și pentru echipa națională (opt hat-trick-uri), depășindu-l și pe Alan Shearer cu golurile marcate într-un an calendaristic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu