duminică, 7 ianuarie 2018

Primera division | Florin Andone a salvat-o pe Deportivo în deplasarea de la Villarreal! VIDEO | Cum a marcat al patrulea gol al sezonului

Florin Andone (24 de ani) a marcat, duminică seară, al patrulea gol al sezonului în tricoul lui Deportivo la Coruna, în meciul din etapa a 18-a din La Liga, contra lui Villarreal.

Folosit titular pentru prima dată din luna octombrie într-o linie ofensivă în care au mai jucat Adrian Lopez şi Gil, vârful echipei naţionale a ratat o şansă foarte bună în prima repriză, când nu a reuşit să-l învingă pe Asenjo din postura de unu la unu, dar şi-a luat revanşa cu şase minute înaintea finalului.
După o incursiune superbă a fundaşului Sidnei, terminată cu o centrare perfectă, Andone s-a desprins perfect din marcajul lui Ruiz, s-a înălţat şi a înscris cu o lovitură de cap foarte bună, spre parte din care venea balonul, şi a restabilit egalitatea. Înaintea reuşitei românului, Villarreal era în avantaj, Unal deschizând scorul încă din minutul 30.
A fost al patrulea gol în 14 meciuri jucate de Andone în acest sezon pentru Deportivo şi a 16-a reuşită din momentul transferului de la Cordoba, în vara lui 2016.

link-ul video al rezumatului: https://youtu.be/EqD0WPHRhJQ

În cele din urmă, golul lui Andone a adus un punct pentru Deportivo, al 16-lea al sezonului. După 17 etape, galicienii ocupă locul al 17-lea, primul neretrogradabil, cu un punct peste Alaves şi două puncte în spatele lui Levante, echipa de pe locul 16.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu