duminică, 7 ianuarie 2018

Liga 1 | FCSB, "regina" premiilor AFAN! Vicecampioana a dat 8 din 11 jucători în echipa ideală a Ligii 1 din 2017. Lista completă a câştigătorilor

Performerii fotbalului românesc din anul recent încheiat au fost premiaţi în cadrul Galei AFAN. Decernarea premiilor a avut loc duminică, 7 ianuarie, de la ora 19:00, la sala Rondă a Hotelului Intercontinental.

Aflată la a cincea sa ediţie, Gala Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN) are ca principal scop acela de a premia excelenţa şi implicarea în promovarea sportului cu balonul rotund pe parcursul anului anterior. Printre laureaţi se numără jucători, antrenori, arbitri şi oameni de fotbal.
Echipa ideală din Liga 1 în 2017: Niţă (FCSB) - R. Benzar (FCSB), Bălaşa (FCSB), Ţîru (Viitorul), Cr. Ganea (Viitorul) - Pintilii (FCSB) - Teixeira (FCSB) - Budescu (FCSB) - Băluţă (CS U Craiova) - Alibec (FCSB), Gnohere (FCSB)
Câştigătorii Galei AFAN 2017
Cel mai bun jucător: Constantin Budescu
Cel mai bun antrenor: Gheorghe Hagi
Cel mai bun jucător străin: Filipe Teixeira
Cel mai bun tânăr jucător: Dennis Man
Cel mai bun arbitru: Ovidiu Haţegan
Cel mai bun conducător de club: Valeriu Argăseală
Cea mai bună jucătoare de fotbal: Andreea Voicu
Cel mai bun jucător de futsal: Savio Valadares
Aceste premii sunt acordate în urma voturilor primite din partea fotbaliştilor şi antrenorilor care activează în primele trei eşaloane. La această ediţie nu vor mai fi acordate premii individuale pentru jucători pe fiecare post din echipă, ci se va vota „11-le ideal” al anului 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu