marți, 19 decembrie 2017

Tenis | Halep, TRĂDATĂ pentru o rivală! Motivul pentru care Simona ar întrerupe colaborarea cu sponsorul tehnic

Simona Halep nu îşi va prelungi contractul cu Adidas, conform jurnaliştilor de la Tennis.life, iar presa străină dezvăluie şi motivul despărţirii dintre sportivă şi firma care a sponsorizat-o în ultimii trei ani. 


Halep a cerut dublarea valorii contractului după ce a încheiat anul pe locul 1 mondial, dar compania de echipament sportiv nu a acceptat doleanţele jucătoarei în vârstă de 26 de ani! Care ar fi motivul? Adidas a hotărât să îi ofere mai mulţi bani Garbinei Muguruza (Spania), considerând că a doua jucătoare a clasamentului este mai interesantă din punct de vedere al marketingului.
Simona primea 1 milion de dolari pe sezon de la Adidas, însă au crescut şi pretenţiile odată ce a devenit lider mondial. Negocierile au intrat însă în impas, deoarece bugetul firmei germane ar fi fost stabilit deja, cu o sumă mai mare alocată pentru sponsorizarea Garbinei, dar nu şi pentru contractul Simonei. Românca s-ar fi simţit trădată, aşa că se află în căutarea unui nou sponsor.
"Simona Halep a cerut prea mulţi bani de la brandul german, care nu a putut să satisfacă pretenţiile financiare atât pentru Muguruza, cât şi pentru româncă”, notează site-ul welovetennis.fr. Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, nu a dorit să vorbească despre faptul că protejata ei nu va mai continua cu Adidas, singura sa reacţie fiind: "No comment", scrie şi Tennis.life.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu