marți, 19 decembrie 2017

Primera division | A spus "da"! "Tunul" pregătit de Barcelona în 2018: "Au ajuns la un acord"

FC Barcelona pregăteşte un "tun" pentru 2018. Catalanii au ajuns la un acord cu francezul Antoine Griezmann (26 de ani), pe care îl percep drept înlocuitor perfect al lui Neymar. Mundo Deportivo scrie că şefii grupării blaugrana au obţinut un "da" din partea fotbalistului de la Atletico Madrid.
Cu peste 100 de milioane de euro rămase în cont după plecarea lui Neymar la PSG, Barcelona caută în continuare înlocuitor pentru brazilian. Jurnaliştii din Spania scriu că şefii de pe Camp Nou l-au convins pe Griezmann să accepte o mutare în Catalonia, fiind gata să-i plătească clauza de reziliere, în valoare de 100 de milioane de euro.

Josep Maria Bartomeu s-a întâlnit cu familia fotbalistului şi au discutat despre o posibilă mutare a francezului pe Camp Nou, în vara lui 2018. Antoine Griezmann a fost golgheterul lui Atletico Madrid în ultimele 3 sezoane.

"Barca a făcut din Griezmann un obiectiv pentru 2018. Catalnii au vorbit cu oameni din anturajul lui Griezmann pentru a vedea dacă golgheterul francez e interesat să poarte tricoul blaugrana. După ce au primit un "da", au ajuns la un acord cu el, în urma discuţiilor pe care le-a avut cu Pep Segura şi Robert Fernandez. Bartomeu a luat masa împreuna cu familia fotbalistului. Urmează ca mutarea să fie finalizată", scrie Mundo Deportivo.
Diego Simeone, antrenorul de la Atletico Madrid, a admis în urmă cu puţină vreme că Griezmann va fi lăsat să plece. Francezul, care a terminat pe locul 3 în ancheta pentru Balonul de Aur din 2016, este cotat la 80 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

7 goluri şi 5 pase decisive a strâns Antoine Griezmann în acest sezon la Atletico Madrid, în 19 meciuri din toate competiţiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu