joi, 9 noiembrie 2017

Handbal liga florilor | Un egal cât o victorie...”U” Cluj egalează în ultima secundă pe HC Zalău! CSM București se impune conform așteptărilor la Slatina, CSM Roman detonează bomba la Craiova!

Etapa a noua a Ligii Florilor a debutat marți seară cu două meciuri în care au fost implicate două reprezentante ale României în cupele europene, HC Zalău și CSM București.
Zalăul s-a deplasat la Cluj pentru derby-ul Ardealului, încheiat nedecis, 21-21, deși formația lui Gheorghe Tadici a condus cu 21-17 în minutul 52. ”U” Cluj a revenit pe final, a beneficiat și de o dublă superioritate, iar Mihaela Ani-Senocico a adus un punct formației sale cu un gol marcat în ultima secundă.
La Slatina, CSM București s-a impus cu 26-20 într-o partidă în care nu a forțat. Diferența maximă a fost de opt goluri, stabilită pe parcursul părții a doua. A fost al 28-lea succes consecutiv obținut de campioană în Liga Națională și al nouălea din acest sezon.
Update: CSM Roman produce surpriza rundei a 9-a impunându-se la Craiova în fața formației SCM Craiova ocupanta locului 2!
Scorul final: SCM Craiova - CSM Roman 22-25 (12-12) !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu