joi, 9 noiembrie 2017

Liga 2 | Începând cu etapa a 17-a, din Liga 2 vor fi mai multe meciuri transmise la TV. Cine a achiziţionat opţiunile 3 şi 4, cât a costat şi ce jocuri se văd în weekend pe micile ecrane

După ce în ultimii ani au mers în tandem şi au transmis aceleaşi partide în direct, împărţind în mod egal costurile pentru achiziţionarea pachetul de meciuri din campionatul Ligii 2, din acest sezon, DigiSport şi DolceSport, acum Telekom Sport, nu au mai aplicat aceeaşi tactică. Digi a achiziţionat singură, pentru 300.000 de euro, pachetul drepturilor TV care conţinea opţiunea 1 şi 2, în timp ce Telekom a rămas fără jocuri din eşalonul secund.
Însă, începând din etapa a 17-a, Telekom Sport reintră în joc şi va transmite câte două meciuri pe rundă. Nu au ajuns la o înţelegere cu Digi pentru a televiza din nou aceleaşi două jocuri, ci au achiziţionat opţiunile 3 şi 4 din actualul sezon. Rămâne un semn de întrebare de ce au făcut asta tocmai acum, la aproape finalul turului, după ce licitaţia pentru vânzarea pachetului cu opţiunile 3 şi 4 a fost făcută de FRF tocmai pe 7 septembrie. Atunci, agenţia EAD a achiziţionat de la FRF acest pachet din drepturile TV, pentru 80.000 de euro, şi se pare că abia acum au reuşit să revândă mai departe opţiunile 3 şi 4 ale Ligii 2. Bineînţeles că suma depăşeşte acum 80 de mii de euro, însă FRF şi cluburile din Liga 2 nu vor lua nimic în plus.
CS Afumaţi - Chindia Târgovişte şi CS Mioveni - Sportul Snagov sunt cele două meciuri considerate opţiunile 3 şi 4 din etapa a 17-a a Ligii 2 şi care vor fi transmise de Telekom Sport. DigiSport a ales să transmită meciurile Dunărea Călăraşi - FC Argeş şi AFC Hermannstadt - Academica Clinceni, considerate opţiunile 1, respectiv 2 ale etapei din weekend.


"Începând din această săptămână, Liga 2 revine la Telekom Sport! Sâmbătă de la ora 11:00 transmitem în direct partida CS Afumaţi - Chindia Târgovişte, iar de la ora 13:00 întâlnirea CS Mioveni - CS Snagov", e anunţul făcut de Telekom Sport, care habar nu are că pe una dintre echipele pe care le va transmite în weekend are o altă denumire decât cea pe care au pus-o ei în comunicat. CS Snagov nu există, în schimb în campionatul Ligii 2 se află Sportul Snagov, echipă care e antrenată de Valeriu Răchită. Cele două jocuri pe care le transmit nu sunt puse de Telekom nici în programul TV de pe site.
Programul etapei a 17-a a Ligii 2:
sâmbătă, 11 noiembrie, ora 11:00

CS Baloteşti - Metaloglobus Bucureşti    
CS Afumaţi - Chindia Târgovişte   -  TelekomSport
Olimpia Satu Mare - Dacia Unirea Brăila     
UTA Arad - ASA Târgu Mureş    
Pandurii Târgu Jiu - Ripensia Timişoara    
Ştiinţa Miroslava - Foresta Suceava    

sâmbătă, 11 noiembrie, ora 13:00

CS Mioveni - Sportul Snagov     - TelekomSport
duminică, 12 noiembrie, ora 12:00

Dunărea Călăraşi - FC Argeş     - DigiSport
duminică, 12 noiembrie, ora 14:00

AFC Hermannstadt - Academica Clinceni     - DigiSport
ASU Politehnica Timişoara - Luceafărul Oradea    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu