duminică, 5 noiembrie 2017

Fotbal liga 1 | Liderul FCSB, made by Harlem Gnohere! Echipa lui Dică o învinge cu 2-1 pe Concordia. ”Bizonul” a marcat golul victoriei şi ajunge la 10 reuşite în Liga 1

”Obligatea” copilăriei, acum la nivel înalt. CFR câştigă şi trece pe primul loc, însă FCSB are un meci în minus. Dică e sub presiune, însă nu arată asta. Primul ”11” e altul faţă de meciul trecut, însă lotul i-o permite. Şi nici adversarul nu pare o sperietoare chiar dacă Concordia începe jocul cu un presing om la om care îi pune în dificultate pe mijlocaşii gazdelor. Enache începe meciul cu o greşeală, nimic nou, însă Batin ajunge degeaba la finalizare. Totuşi, diferenţa o face valoarea, iar Nedelcu are suficient de multă. Îşi pune mingea pe şut, pe la 30 de metri, şi mingea se opreşte în poartă E minutul 14 şi lucrurile par că se duc spre previzibil.


Însă Niţă face o eroare. Iese prost pe o centrare venită din corner, se loveşte de Momcilovic şi nu e capabil să intervină la o minge pe care Andrei Marc o trimite simplu în poartă. Contrar aşteptărilor, ilfovenii nu se baricadează. Chiajna e o echipă limpede, care plimbă balonul preţ de câteva minute, un fel de ”nu ne e frică de voi, jucăm fotbal!”. Mecanismul FCSB nu dă rateuri, însă are nevoie de nişte probe, mai ales pentru că Teixeira e sufocat de... Florin Tănase. Decarul vine des pe stânga, peste portughez, se calcă pe picioare. Însă controlul îi revine echipei lui Dică, iar o fază care pleacă de la Gnohere e finalizată tot de francez, cel care vede un culoar după ce interceptează o minge şutată de Teixeira şi face 2-1. Chiajna pierde finalul de primă repriză, Planici e aproape să provoace un autogol al ilfovenilor, apoi centrarea bună a lui Enache e finalizată puţin pe lângă poartă de Teixeira, cu o foarfecă laterală.
Curajul e bun, dar e nevoie de mai mult
Dică schimbă pe ici, pe colo. Prin punctele esenţiale. Man, din nou absent, iese şi îl lasă pe Florinel Coman să îşi umfle cota. Iar Chiajna pare că nu mai poate face faţă, primele 10 minute din partea a doua sunt punctate de atacurile în valuri ale gazdelor. Teixeira ajunge la finalizare, dar se încurcă, Florinel Coman bate slab o lovitură liberă. Chiajna îndrăzneşte rar, însă atunci când o face Batin nu e capabil să profite de fazele bune pe care le face, în special de faptul că îl domină unu la unu pe Planic. 
FCSB cedează iniţiativa, însă Chiajna nu pare să aibă puterea pentru a presa susţinut. Bumba centrează bine, dar Niţă e la post. Jocul gazdelor devine ”minge lungă pe vârf”, iar pe final iese Gnohere şi intră Alibec. Atacant care îşi concentrează frustrarea acumulată în ultima perioadă într-un şut de pe stânga, şut care trece mult peste poartă. Emoţiile lui Dică trec deşi Chiajna face schimbări şi devine super-ofensivă, iar Bumba îl face pe Niţă să plonjeze cât în tot sezonul. Chiajna are curaj, dar pare că mai are nevoie de ceva pentru a putea înscrie. Până la urmă FCSB câştigă din nou cu ajutorul lui Harlem Gnohere şi îşi reia locul de lider în Liga 1, loc cedat pentru numai câteva ore celor de la CFR Cluj.
FCSB - Concordia Chiajna 2-1 

(Nedelcu 14, Gnohere 39 / Marc 17)


Echipele de start:

FCSB: FCSB: Niţă - Enache, Planic, Bălaşa, Momcilovic - O. Popescu (Pintilii 68), Nedelcu - Man (F. Coman 46), Tănase, Teixeira - Gnohere (Alibec 78)
Rezerve: Stăncioiu, Pintilii, Alibec, L. Filip, J. Morais, F. Coman, D. Benzar

Chiajna: Caparco - Pataches, Marc, Albu, Fota - Babic (C. Bud 70), Bucşa - Deaconu (Bawab 60), Cristescu (Pena 87), Bumba - Batin
Rezerve: Isvoranu, Răducanu, V. Gheorghe, Bawab, Dobrosavlevici, C. Bud, Pena

Link-ul video al rezumatului: https://youtu.be/P0LuIn_NkDc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu