luni, 6 noiembrie 2017

Fotbal liga 1 | ACS Poli s-a ”jefuit” singură în ”Singur acasă”, jucat cu Juventus, la Ploieşti. Timişorenii au scăpat din mână un meci jucat într-o atmosferă deprimantă

Juventus Bucureşti şi ACS Poli au remizat cu 1-1 în meciul jucat pe Stadionul ”Ilie Oană”, într-o atmosferă de amical jucat departe de casă. Camaldine Abraw a deschis scorul din minutul 10, dar formaţia lui Marin Barbu a luptat şi a reuşit să egaleze prin georgianul Dzalamidze în minutul 81. Finalul a fost alert, în contract cu atmosfera dezolantă de pe stadion, din păcate, tot mai obişnuită în Liga I. Una peste alta, un punct câştigat de bucureşteni şi o victorie scăpată printe degete de alb-violeţi.

Poli Timişoara a intrat mai tare în meci şi asta s-a şi văzut la golul frumos marcat de Camaldine Abraw, în minutul 10, la prima fază de poartă. Togolezul a tras din afara careului iar balonul s-a dus peste Drăghia, care a plonjat în van. Bănăţenii au continuat să domine jocul şi să pună presiune cu o centrare bună a lui Munteanu şi o reluarea pe lângă poartă a lui Melinte. Ulterior, jocul s-a întors în favoarea gazdelor, iar la timişoreni a început ”ploaia” de cartonaşe, cu ”galben” dat la o intrare dură a lui Cânu,  plus avertismente pentru Artean şi Vaşvari.
Timişorenii au mai luat piciorul de pe acceleraţie
În minuttul 38, Melinte le-a dat palpitaţii coechipierilor, după ce a reluat peste poartă, din câţiva metri o centrare de pe dreapta a lui Benga. O altă şansă a gazdelor a fost peste două minute, când Băjenaru a trimis o lovitură liberă peste zid, direct la Benga care a tras moale, uşor de prins pentru Curileac. Minutul 44  adus o nouă ocazie irosită, tot cu Benga în prim-plan. Jucătorul lui Marin Barbu a trimis peste poartă un corner şi astfel, a intrat condusă la pauză.
Juventus a forţat poarta toată repriza a doua
În repriza a doua, bănăţenii au avut încercări timide de a ajung la poarta lui Drăghia. Gazdele au forţat în schimb egalarea. În minutul 58, Băjenaru a reluat cu capul periculos, după o lovitură liberă. Peste un minut, Bărbulescu a tras la poartă, dar Curileac a fost din nou la datorie. Timpul a continuat să se scurgă în defavoarea celor de la Juventus, iar Vaşvari a trecut peste majorarea diferenţei, la o lovitură liberă care a trecut puţin peste poartă. Presiunea celor de la juventus a început cu reluarea pe lângă a lui Băjenaru, şutul lui Dzalamidze peste poartă şi altă şansă irosită de Măzărache.
Abraw, înger şi demon pentru alb-violeţi. Ţâră, Măzărache şi Dzalamidze, în mare formă

După ce aaamrcat un gol frumos, Camaldine Abraw a irosit formidabil o şansă de a marca în minutul 77, dintr-o poziţie excelentă, când a stat să se gândească prea mult şi a nu a putut nimeri spaţiul porţii, dşiţ nu era jenat de nimeni. Ţâră a avut o execuţie bună, reţinută de Curileac. Asaltul a continuat cu cu Măzărache, iar egalarea a venit în minutul 81. Ţâră şi Măzărache au apăsat pedla de acceleraţie, Curileac a trebuit să iasă, iar Dzalamizde a venit din spate şi a marcat. Poli a avut o altă ratare marca Abraw şi a cerut penalti la o cădere a lui Artean, pentru ca în prelungiri şi Mailat să aibă un şut bun, scos de Drăghia. Până la final, şi Ţâră a avut o execuşie cu pretenţii, salvată de Curileac pentru o remiză care nu ajută niciuna din echipe.

  • Echipele de start:

    Juventus București: Drăghia - Călințaru, Wallace, Benga, Carabela - V. Dima, Bărbulescu - L. Băjenaru, Sesar, Al. Zaharia - Măzărache
    Rezerve: R. Stoian, Fl. Cazan, C. Petre, Nika Dzalamidze, Mihăescu, O. Morariu, C. Țîră
    Antrenor: 
    Marin Barbu
    ACS Poli Timișoara: Curileac - Al. Ciucur, Cânu, Melinte, Țigănașu - Artean, Vașvari - Al. Munteanu, Curjurici, Mailat - Abraw
    Rezerve: Straton, Bocșan, Străuț, Bîrnoi, Croitoru, Bianconi, Doman
    Antrenor: 
    Ionuț Popa
    Arbitru: Lucian Rusandu
    A1: Marius Nicoară
    A2: Adrian Mărginean



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu