marți, 24 octombrie 2017

Tenis | Pliskova e prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor, după o nouă prestaţie de nota 10. Ostapenko, out de la... Pliskova e prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor, după o nouă prestaţie de nota 10. Ostapenko, out de la Singapore după doar două meciuri. Clasamentul Grupei Albe

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, şi-a asigurat, marţi, calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a învins-o foarte clar, scor 6-2, 6-2, pe Garbine Muguruza din Spania, locul 2 WTA, în etapa a doua din Grupa Albă.


Pliskova a confirmat contra câştigătoarei de la Wimbledon forma foarte bună arătată în meciul cu Venus Williams, a lovit foarte puternic din spatele terenului, a greşit puţin, iar misiunea ei a fost foarte uşoară. Dacă cehoaica a păstrat un ritm foarte bun pe toată durata meciului, Muguruza a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest an. Incapabilă să găsească răspunsuri, iberica a greşit nepermis de mult, a servit foarte slab şi a fost aproape să piardă setul al doilea cu 6-0, dar şi-a revenit la timp, la 0-5, şi a pus pe tabelă două game-uri care au salvat-o de ruşine.

Cu a doua victorie clară în două etape, Pliskova e sigură de câştigarea Grupei Albe şi devine prima semifinalistă de la Turneul Campionilor, iar succesul ei înseamnă, în acelaşi timp, eliminarea Jelenei Ostapenko. Garbine Muguruza şi Venus Williams vor da, joi, bătălia pentru locul al doilea.

În prima partidă de marţi, din Grupa Albă, americanca Venus Williams, locul 5 WTA, a trecut, cu scorul de 7-5, 6-7 (3), 7-5, de letona Jelena Ostapenko, numărul 7 mondial.
Clasamentul Grupei Albe, după două etape:
  • 1. Karolina Pliskova – 2 meciuri, 2 victorii, 0 înfrângeri, 4-0 la seturi
  • 2. Garbine Muguruza – 2 meciuri, 1 victorie, 1 înfrângere, 2-2 la seturi
  • 3. Venus Williams – 2 meciuri, 1 victorie, 1 înfrângere, 2-3 la seturi
  • 4. Jelena Ostapenko – 2 meciuri, 0 victorii, 2 înfrângeri, 1-4 la seturi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu