duminică, 7 ianuarie 2018

Seria A | Chievo - Udinese 1-1. Primul gol din 2018 în Serie A TIM, venit după o execuţie de excepţie

Un autogol a ajutat-o pe Udinese să rămână neînvinsă pentru a şasea etapă la rând, în Serie A TIM. Friulanii au remizat la Verona, 1-1 contra lui Chievo, care a marcat unul dintre golurile sezonului.
Venită după cinci victorii consecutive în campionat, echipa pregătită de Massimo Oddo s-a văzut condusă încă din minutul 9. Radovanovic a deschis scorul şi a reuşit primul gol al anului în Serie A cu o execuţie senzaţională, de la aproximativ 20 de metri.
Egalitatea a fost restabilită până la pauză. În minutul 41, Tomovic a deviat nefericit în propria poartă o centrare de pe partea stângă.
Rezultatul a rămas neschimbat în partea a doua, iar Udinese a înregistrat primul egal din actuala stagiune. De cealaltă parte, Chievo rămâne fără victorie în Serie A de şase etape.
link-ul video al rezumatului: https://youtu.be/mczqSGF--uw
Chievo: Sorrentino - Cacciatore, Tomovic, Bani, Gobbi - Bastien, Radovanovic, Hetemaj - Birsa (Leris 90) - Pucciarelli (Garritano 75), Stepinski (Pellissier 68)
Antrenor: R. Maran
Udinese: Bizzarri - Nuytinck, Danilo, Samir - Widmer, Barak, Fofana (Hallfredsson 85). Jankto, Pezzella (Larsen 87) - de Paul (Perica 76), Lasagna
Antrenor: M. Oddo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu