miercuri, 3 ianuarie 2018

Primera division | Au revoir, Zizou!? Antrenorul împrăştie confuzie la Madrid: "Nu ştiu ce se va întâmpla în iunie"

Real Madrid a scris istorie cu Zinedine Zidane pe bancă, devenind singura echipă care îşi apără trofeul Ligii Campionilor, în noul format al competiţiei.
După ce au câştigat tot ce putea câştiga, "galacticii" n-au mai arătat aceeaşi formă din ultimii doi ani în noul sezon, iar postul lui "Zizou" este în pericol. În cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul francez a recunoscut că nu ştie dacă din vară va mai continua pe "Santiago Bernabeu".
"Nu ştiu ce se va întâmpla. Ne-am propus să terminăm actualul sezon cât putem de bine. Am speranţe deoarece încă avem şanse de a câştiga cel puţin un trofeu. Vedem ce va fi din iunie", a spus Zidane, citat de El Mundo Deportivo.
În campionat, Real Madrid se află pe locul patru, ultimul care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor. Madrilenii se află la trei puncte de Valencia, care ocupă locul trei, dar "Liliecii" au disputat un meci în plus. Real mai are de jucat restanţa cu Leganes, care datează din perioada Campionatului Mondial al Cluburilor. Atletico se află pe locul secund în La Liga, cu cinci puncte avans, iar marea rivală FC Barcelona conduce în clasament cu 45 de puncte. În "El Clasico", Real a fost umilită pe teren propriu de Messi&Co, scor 3-0, rezultat care i-a înfuriat pe fanii "blanco".
Zidane mai are contract cu Real Madrid până în 2020. În Liga Campionilor, deţinătoarea trofeului va da piept cu PSG în optimi, formaţia care i-a achiziţionat pe Neymar şi Mbappe în vara trecută. Cu Zidane pe bancă, Real Madrid şi-a trecut în palmares un titlu, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, o Supercupă a Spaniei şi două Campionate Mondiale ale Cluburilor. În sezonul trecut, Zidane a primit premiul pentru cel mai bun antrenor din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu