sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Premiere League | Debut perfect pentru cel mai scump fundaş din istorie! | Van Dijk a marcat golul victoriei în "Merseyside Derby"

Liverpool a învins Everton în turul trei al Cupei Angliei, scor 2-1, golul victoriei fiind marcat de cel mai scump fundaş transferat vreodată, Virgil van Dijk. Olandezul a debutat pe Anfiled, reuşind să puncteze cu o lovitură de cap, în minutul 84. Van Dijk a fost achiziţionat de "Cormorani" în această iarnă, în schimbul a 78,8 milioane de euro, de la Southampton, echipă la care este în continuare legitimat românul Florin Gardoş.
Milner a deschis scorul în derby-ul "Merseyside" dintr-o lovitură de la 11 metri, cu zece minute înainte de finalul primei părţi. Elevii lui Klopp au intrat în avantaj la cabine, dar islandezul Sigurdsson a restabilit egalitatea în partea secundă. Mijlocaşul adus de la Swansea a finalizat un contraatac al oaspeţilor, cu un şut la colţul scurt, fără şansă pentru Karius, care a fost prins pe contre-pied. Episodul cu numărul 230 din derby se îndrepta spre o remiză, dar Virgil van Dijk a mai avut un cuvânt de spus. Olandezul a marcat în urma unei lovituri de colţ executate de Ox Chamberlain. Ajutat de o ieşire greşită a lui Pickford, cel mai scump fundaş transferat vreodată a încheiat glorios debutul său pentru Liverpool.

În celălalt meci al zilei, Manchester United s-a chinuit cu divizionara Derby County, reuşind să marcheze golurile victoriei în ultimele cinci minute. Lingard a deschis scorul în minutul 85, iar Lukaku a închis tabela pe "Old Trafford", în ultimele momente. Pentru Liverpool urmează partida cu liderul neînvins din Premier League, Manchester City. Trupa lui Jose Mourinho va primi vizita echipei Stoke City, tot pe teren propriu.  
Dirk Kuyt, fost jucător la Liverpool, a ţinut să-l felicite pe Van Dijk pentru debutul perfect, printr-o postare pe Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu