sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Liga 1 | Palic face tuşa de 3 luni şi jumătate, dar se lasă aşteptat de Dinamo! Duminică e ziua decisivă: "Dacă va veni..."

Roş-albii negociază intens cu Antun Palic, mijlocaş ce a mai jucat la Dinamo şi a fost şi căpitan. Totuşi, croatul amână să dea un răspuns clar, dar "câinii" insistă fiindcă nu au buget de achiziţii şi vor să aducă un jucător valoros ce îndeplineşte condiţia principală: e liber de contract.

"Deocamdată, lucrurile sunt în stand-by. Oamenii de la club discută cu agentul lui şi sperăm şi aşteptăm ca duminică să vină aici şi să discute cu cei din conducere datele unui nou contract. Dacă va veni...Şansele sunt de 50 la sută. Oricum, oferta este cam aceeaşi, dacă nu mă înşel sau poate un pic mai bună", a spus directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Interesant e că Palic, cel care a evoluat la "câini" din vara lui 2015 şi până în cea a lui 2017, nu a dorit să-şi continue înţelegerea cu bucureştenii, ci a preferat să plece la Mouscron, în Belgia, acolo unde a lucrat cu antrenorul Mircea Rednic. Totuşi, aici a avut statut de rezervă, a avut şi o accidentare, iar din septembrie nu a mai jucat niciun meci oficial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu