marți, 19 decembrie 2017

Liga a 3-a | Marca Farul, vândută cu 1.076.000 lei după o licitaţie dramatică! Dennis Şerban s-a retras la 120.000, fostul arbitru Frăţilă - la 900.000. Hagi, bănuit de implicare indirectă. UPDATE Acuzaţii: "Câştigătorul Palcu a venit în nişte adidaşi rupţi"

Bănuit de mai mulţi licitatori că ar fi în spatele lui Eugen Palcu, câştigătorul licitaţiei, Giani Nedelcu, fostul patron al SC FC Farul, a reacţionat dur. "Numai prostii! Nişte tâmpiţi! Nu mă interesează, domnule, pe mine! Nici gratis nu m-ar interesa, aşa să scrieţi! Am văzut că zic ăia tot felul de... N-am nicio treabă!", a declarat, pentru ProSport, Giani Nedelcu.

La punctul 1 figurează firma fostului arbitru Constantin Frăţilă. La punctul 2 - echipa suporterilor. La punctul 3 - fostul fotbalist Dennis Şerban, care s-a afirmat la Farul

Încă de la bun început, în ciuda asigurărilor date de Cristian Bivolaru (mai întâi) şi de clubul Viitorul (ulterior), au existat suspiciuni, din partea suporterilor, că în spatele unora dintre persoanele aparent necunoscute de pe lista licitatorilor s-ar afla Gică Hagi.


Indiferent dacă bănuielile au fost sau nu reale, cert este că, până la urmă, unul câte unul, licitatorii s-au retras. Înaintea pragului de 120.000 de lei a abandonat Dennis Şerban. Apoi a venit rândul lui Draica (fost fotbalist şi antrenor la Farul).
Începând cu suma de 240.000 de lei, cursa s-a dus în trei: reprezentantul lui Frăţilă, suporterii şi Palcu. S-a ajuns la 350.000, apoi la 550.000.
La 900.000 de lei, reprezentantul lui Frăţilă s-a retras.
În scurt timp, suporterii au abandonat şi ei cursa. Învingător a rămas Palcu, despre care mai mulţi participanţi la licitaţie au afirmat, pentru ProSport, că ar fi interpusul fostului patron al clubului falimentar, Giani Nedelcu. Acesta are termen 30 de zile să vireze banii. În caz contrar, licitaţia se anulează şi va fi organizată una nouă.
Licitaţia deschisă pentru brandul Farul, derulată marţi după-amiază, a fost una de-a dreptul dramatică, şase persoane urcând suma, într-o spirală nebunească, de la preţul de pornire, puţin peste 14.000 de lei, până la peste 900.000 de lei plus TVA. În final, bătălia a fost câştigată de Eugen Palcu, despre care se spune că ar fi în legătură cu Giani Nedelcu, ultimul patron al fostului club, care a oferit 904.450 de lei plus TVA: în total, echivalentul a aproximativ 230.000 de euro.


În ultima parte a licitaţiei, Eugen Palcu s-a luptat cu reprezentanţii clubului suporterilor, SSC Farul, şi cu Constantin Louis Bucăloiu, reprezentant al fostului arbitru Constantin Frăţilă.
Şedinţa de licitaţie a fost dramatică. S-au înscris:
- ASSCS Farul (clubul suporterilor), prin reprezentanţii Georges Muzaca şi Ercal Memet,
- firma Consulting And Construction Investment SA – prin împuternicitul Constantin Louis Bucăloiu (firma este a fostului arbitru Constantin Frăţilă),
- fostul fotbalist Dennis Şerban – prin împuternicit Dorin Raicu,
- Alexandru Dorin Putină – prin împuternicit Ion Draica,
- Eugen Palcu,
- Elena Tragone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu