sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Tenis | "Iron Woman" Buzărnescu s-a calificat în a 8-a finală a sezonului! "Miki" urcă în Top 70 WTA după performanţa de la Tokyo

Mihaela Buzărnescu (72 WTA), sportiva-fenomen care a început anul pe locul 540 mondial, a reuşit performanţa de se califica într-o nouă finală, la turneul ITF de la Tokyo, după 6-7(5), 6-1, 6-4 cu Dalma Galfi (Ungaria, 170 WTA).
Tot mai sus: Buzărnescu urcă pe locul 69 mondial

Buzărnescu a câştigat sâmbătă dimineaţă semifinala turneului ITF de la Tokyo, dotat cu premii în valoare de 100.000 de dolari, depăşind-o cu 6-7(5), 6-1, 6-4 pe unguroaica Dalfi! "Miki" mai adaugă un ingredient poveştii desprinse parcă din filmele motivaţionale, iar jucătoarea în vârstă de 29 de ani merge în a 8-a finală a sezonului şi urcă pe locul 69 în lume. Buzărnescu poate ajunge chiar pe poziţia 61 WTA dacă va câştiga şi ultimul act de la Tokyo, pe care îl va disputa duminică în faţa principalei favorite, Shuai Zhang (China, 36 WTA). 


Mihaela a câştigat al 9-lea meci consecutiv
Mihaela a trebuit să muncească din greu pentru victoria din semifinale, pe care a obţinut-o după două ore şi 35 de minute de joc! Deşi a cedat primul act în tie-break, românca nu s-a pierdut cu firea şi a revenit cu stil. Galfi nu a mai putut ţine pasul cu Buzărnescu în următoarele două seturi, pe durata cărora bucureşteanca nu şi-a cedat deloc serviciul. Mihaela, a doua favorită a turneului din Japonia, îşi respectă astfel statutul, adjudecându-şi a 9-a victorie consecutivă în circuitul ITF - a câştigat precedentul turneu de la Poitiers.
Mihaela Buzărnescu, o sportivă care a suferit teribil din cazua accidentărilor în prima parte a carierei, va juca pentru a 8-a oară cu trofeul pe masă în circuitul ITF din 2017! Ea a triumfat la Hodmezovasarhely, Izmir, Getxo, Versmold, Barritz şi Poitiers, cedând o singură finală, la Woking.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu