miercuri, 25 octombrie 2017

Tenis - Turneul Campioanelor | Halep, învinsă fără drept de apel de Wozniacki! Calificarea se joacă în ultima etapă a grupei! Veste excelentă: Simona e la mâna ei, după ce Svitolina a luat set în meciul cu Garcia

  • Simona Halep (România, 1 WTA) a fost învinsă, miercuri, cu un scor neverosimil de Caroline Wozniacki (Danemarca, 6 WTA), 6-0, 6-2 în etapa secundă a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor.
  • Cel mai probabil, Halep va avea soarta în propriile mâini, fiind nevoită să treacă vineri de Svitolina pentru a merge în semifinale.
  • În celălalt meci al grupei se confruntă pierzătoarele primei runde, Elina Svitolina (Ucraina, 4 WTA) şi Caroline Garcia (Franţa, 8 WTA).

  • Înfrângere incredibilă pentru Simona Halep, în al doilea meci de la Turneul Campioanelor! Liderul mondial i-a luat numai două game-uri Carolinei Wozniacki, scor 0-6, 2-6, iar lucurile se complică în Grupa Roşie! Simona trebuie să îşi revină după un joc dezastruos şi să se mobilizeze pentru partida cu Elina Svitolina de vineri, care devine una crucială! Îngrijorător e că Halep nu a avut niciun fel de ritm astăzi, relaxându-se poate prea mult după debutul victorios de luni.
    În principiu, Halep are nevoie să o învingă pe Svitolina în ultimul meci pentru a se califica în semifinale, dar există o mică posibilitate ca eleva lui Darren Cahill să depindă de jocul rezultatelor! Pentru a fi 100% la mâna ei, Simona trebuie să spere la o victorie a ucrainencei în faţa Carolinei Garcia! În acest caz fericit, românca ar disputa finala pentru un loc calificabil contra Elinei şi nu ar mai fi interesată de ceea ce se întâmplă între Wozniacki şi Garcia. Dar vom face mai multe calcule după Svitolina - Garcia!
    Caroline Wozniacki trebuie lăudată pentru o performanţă ieşită din comun: daneza a câştigat cu scoruri zdrobitoare ambele meciuri disputate la Singapore: 6-2, 6-0, respectiv 6-0, 6-2! Caroline a ajuns la toate mingile posibile, dominând-o pe Simona cu serviciul. Deşi Halep şi-a revenit la începutul actului secund, Wozniacki a avut capacitatea să-şi ridice şi mai mult nivelul şi să iasă la rampă cu lovituri excepţionale. Doar o oră şi 4 minute a durat jocul la capătul căruia daneza a dus scorul meciurilor directe la 4-2!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu