luni, 23 octombrie 2017

Tenis | Aşa arată un lider mondial! Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor, după ce şi-a luat revanşa în faţa franţuzoaicei Garcia! Următoarea adversară a Simonei a defilat în celălalt meci al grupei

  • Simona Halep (România, 1 WTA) a început cu dreptul Turneul Campioanelor de la Singapore, învingând-o luni pe Caroline Garcia (Franţa, 8 WTA), scor 6-4, 6-2 într-un meci contând pentru Grupa Roşie.
  • Caroline Wozniacki (6 WTA) este adversara cu care Halep se va confrunta miercuri! Daneza a defilat în celălalt joc al grupei: 6-2, 6-0 cu Elina Svitolina (Ucraina, 4 WTA).
Simona Halep şi-a aflat adversara din etapa secundă a grupei de la Turneul Campioanelor! Aceasta este Caroline Wozniacki, sportivă care a zdrobit-o pe Elina Svitolina, scor 6-2, 6-0. Conform regulamentului competiţiei, câştigătoarele primelor meciuri din faza grupelor se întâlnesc între ele în următoarea rundă! Astfel, programul Simonei e clar: liderul mondial joacă cu Wozniacki miercuri, urmând ca vineri să o înfrunte pe Svitolina.
Deşi a câştigat şi ea categoric, Simona Halep ocupă locul 2 în Grupa Roşie, având gameaveraj mai slab decât Caroline Wozniacki. Dar asta contează mai puţin, important e că primele două clasate vor merge în semifinale! Obstacolul următor este unul dificil, mai ales că Wozniacki o conduce pe Halep cu 3-2 în meciurile directe. Clasamentul grupei arată astfel:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu