luni, 23 octombrie 2017

Fotbal liga 1 | Alegeri LPF: Iorgulescu câştigă al doilea mandat în fruntea Ligii învingându-l cu 13-1 pe Drăgoi. Preşedintele reconfirmat neagă implicarea lui Dragnea şi respinge toate ideile cu acelaşi argument: Ar fi bine, dar nu se poate

  • Gino Iorgulescu a fost reales luni, 23 octombrie 2017, în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce l-a învins pe contracandidatul său, Sorin Drăgoi, cu scorul de 13-1.
  • Noul mandat se va întinde pe cinci ani, până în 2022, după ce precedentul a durat patru ani: din 2013 până în 2017.
  • Contracandidatul lui Gino, Sorin Drăgoi, a "tunat" la ieşirea din sala unde s-a votat, acuzând imixtiuni politice. La fel ca şi acum patru ani, în seara de dinaintea alegerilor preşedintele PSD a ieşit public, anunţând că-l susţine pe Iorgulescu.
  • Preşedintele reales a negat imixtiunea pe linie politică, aşa cum a făcut şi în 2013. Atunci, în seara de dinaintea alegerilor de la LPF, premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au chemat şefii de cluburi la un restaurant, alături de Iorgulescu, şi le-au recomandat să-l voteze pe fostul internaţional. Acum, Liviu Dragnea a anunţat, duminică seară, că îl susţine pe acelaşi om la un nou mandat în fruntea LPF.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu