vineri, 5 ianuarie 2018

Premiere League | Primul transfer al iernii la Chelsea! Ross Barkley a semnat pe 5 ani. "Sunt copleşit, aştept cu nerăbdare să mă apuc de treabă"

Chelsea Londra a anunţat, vineri seară, pe site-ul oficial, că l-a transferat pe mijlocaşul Ross Barkley de la Everton, care a semnat un contract valabil pe cinci ani şi jumătate şi va purta tricoul cu numărul opt.
"Sunt copleşit! Aştept cu nerăbdare să mă apuc de treabă! Mi se pare fantastic că voi avea oportunitatea de a juca pentru Chelsea", a declarat Barkley, care nu a jucat niciun meci în acest sezon, din cauza unei accidentări.
Barkley a ajuns la Everton în 2005, la vârsta de 11 ani. El şi-a făcut debutul în 2011, iar de atunci a jucat în 179 de meciuri şi a dat 27 de goluri şi 28 de pase decisive.
Cotat la 25 de milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.de, Ross Barkley are 22 de selecţii şi două goluri marcate la prima reprezentativă a Angliei.
Chelsea Londra a ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului Ross Barkley de la Everton, pentru 17 milioane de euro, informează BBC.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu