vineri, 27 octombrie 2017

Tenis - Turneul Campioanelor | Dezamăgire URIAŞĂ! Halep ratează calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor după 3-6, 4-6 cu Svitolina! Simona, trimisă acasă de o jucătoare pentru care meciul nu avea miză

  • Simona Halep (România, 1 WTA) a pierdut, vineri, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, scor 3-6, 4-6 cu Elina Svitolina (Ucraina, 4 WTA).
  • Halep era obligată să o învingă pe Svitolina în ultimul meci al Grupei Roşii, pentru a merge în careul de aşi, dar ucraineanca a jucat fără presiune şi a surprins-o pe constănţeancă.
  • Semifinalele competiţiei vor fi: Caroline Garcia - Venus Williams şi Caroline Wozniacki - Karolina Pliskova.
Nu ne-am imaginat un asemenea scenariu HORROR înaintea turneului, cu atât mai puţin înaintea meciului! Simona Halep pleacă acasă după 3-6, 4-6 cu Elina Svitolina, jucătoare care nu mai păstra nicio şansă la calificarea în demifinalele Turneului Campioanelor! Simona era obligată să câştige în faţa ucrainencei, dar constănţeanca a fost prea încordată şi a cedat după numai o oră şi 12 minute de joc!


Halep nu a arătat precum un lider mondial la Turneul Campioanelor, iar sportiva noastră riscă să piardă acest titlu onorant după eşecul din grupe! Karolina Pliskova o poate detrona pe Simona, dacă cehoaica va câştiga trofeul de la Singapore. În orice caz, nicio dezamăgire nu poate fi mai mare decât cea trăită astăzi, când Halep a cedat fără drept de apel al doilea meci consecutiv în Grupa Roşie.
Svitolina a avut o atitudine de luptătoare şi a jucat un tenis exuberant şi plin de încântare, trimiţând-o pe Garcia în semifinale! Halep în schimb a arătat că încă mai are probleme de concentrare în meciurile decisive, iar Darren Cahill nu poate nici el să facă minuni. Deşi a fost chemat în două rânduri pe teren, australianul nu şi-a pus amprenta pe jocul elevei sale.
Halep a lovit haotic din spatele terenului şi a returnat slab, cu excepţia celui de-al doilea game din actul secund. A fost singurul break reuşit de constănţeancă, în timp ce Elina i-a luat serviciul Simonei în trei rânduri. Loviturile mai tari ale ucrainencei au făcut diferenţa, iar Svitolina a obţinut prima şi singura victorie în grupele Turneului Campioanelor atunci când nu mai avea nevoie: 6-3, 6-4 cu Halep!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu