joi, 4 ianuarie 2018

Tenis | Victorie mare pentru Irina Begu la Shenzhen! Românca s-a calificat în semifinale după o victorie muncită cu Timea Babos

Irina Begu a pătruns în semifinalele turneului de la Shenzen (China), acolo unde o aşteaptă pe Simona Halep, cea care o va întâlni în sferturile turneului pe Aryna Sabalenka.

Irina Begu, locul 43 WTA, a învins-o cu scorul de 7-5, 7-5, pe Timea Babos, poziţia 56 în clasamentul mondial, şi s-a calificat în penultimul act al turneului de la Shenzhen.
În urma acestei victorii, Begu şi-a asigurat un cec în valoare de 43.663 de dolari, dar şi un salt de trei locuri în clasamentul WTA, acum fiind pe locul 40. 
Simona Halep, favorita principală a turneului de la Shenzhen, se află pe aceeaşi jumătate de tablou cu conaţionala Irina Begu (cap de serie numărul 4), astfel că cele două partenere de dublu se pot înfrunta în meci direct în semifinale. Pentru ca acest scenariu să devină realitate, Halep trebuie să treacă de Sabalenka, joi, după ora 09:00.
"A fost un meci foarte dificil. Mă ştiu foarte bine cu Timea, a fost mereu dificil când am întâlnit-o. Sunt foarte fericită că am reuşit să gestionez setul secund şi să câştig meciul. E primul turneu al anului, nu este niciodată uşor. Ai nevoie de ritm, de meciuri în picioare şi sunt atât de bucuroasă că am ajuns în semifinale", a spus Irina după meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu